تاثیر موبایل بر نوجوانان

تاثیر موبایل بر نوجوانان

آیا نوجوان شما اصرار دارد تلفن همراه داشته باشد؟ یا قصد دارید برای اهداف امنیتی یک تلفن همراه به نوجوان خود بدهید؟ این یک تصمیم صحیح است، اما آیا تا به حال درباره تاثیر موبایل بر نوجوانان و جوانان فکر کرده اید؟ اگر خیر، پس لطفا پست ما را مطالعه کنید که ببینید استفاده از تلفن همراه چه تأثیری بر روی نوجوانان دارد.

دیدن نوجوانانی که در کنار هم ایستاده اند، اما کاملا یکدیگر را نادیده می گیرند، این روزها یک اتفاق عادی است. طبق نظرسنجی انجام شده توسط مرکز تحقیقات پیو، 78 درصد نوجوانان بین 12 تا 17 سال دارای تلفن همراه هستند. و آنها فقط برای تماس با والدین خود از آن استفاده نمی کنند. یک چهارم از نوجوانان، بسیار بیشتر از بزرگسالان، به اینترنت دسترسی دارند. بنابراین آیا تلفن همراه برای نوجوانان واقعا چیز خوبی است؟ تأثیرات منفی تلفن های همراه بر نوجوانان چیست؟ ادامه مطلب را برای یافتن جواب بخوانید.

تاثیر موبایل بر نوجوانان
تاثیر موبایل بر نوجوانان

تاثیر موبایل بر نوجوانان:

شکی نیست که تلفن همراه ابزار بسیار مفیدی است و امروزه تلفن‌ های همراه بخش عمده‌ ای از جامعه هستند. ارتباط با همکاران، دوستان و اقوام را آسان می‌کند. اما هر فن‌ آوری که چنین مزایایی را فراهم می‌کند، بهای آن را هم افزایش می‌ دهد. تاثیر تلفن همراه بر جوانان و جامعه نجومی است. این حوزه زمانی است که به نوجوان خود تلفن همراه می‌دهید. در اینجا بخوانید که چگونه تلفن‌ همراه بر نوجوانان تاثیر می‌ گذارد.

1. تاندونیت نوجوانان (TTT):

تأثیر تلفن های همراه بر زندگی اجتماعی جوانان چیست؟ نوجوانان کاملاً به پیام کوتاه اعتیاد دارند. پیام رسانی بیش از حد می تواند منجر به تاندونیت نوجوانان (TTT) شود. به دلیل وضعیت بد، می تواند باعث ایجاد درد در دست، پشت و گردن شود. همچنین می تواند منجر به اختلال در بینایی و حتی ورم مفاصل شود.

2. افزایش میزان استرس:

داشتن تلفن همراه، نوجوان شما را وسوسه می کند تا به جای انجام هر کار مثبتی، تمام روز را صرف مکالمه یا پیام کوتاه کند. مطالعات ثابت کرده اند که نوجوانانی که بیش از حد وقت خود را با تلفن های همراه خود می گذرانند ، مستعد استرس و خستگی هستند. همچنین در بعضی موارد می تواند به اختلالات روانی منجر شود.

3. کاهش زمان و کیفیت خواب:

بیشتر نوجوانان هنگام پاسخ دادن به متون و تماسها، تلفنهای همراه خود را در نزدیکی خود نگه می دارند. آنها خود را تحت فشار قرار می دهند تا همیشه در دسترس باشند. این منجر به قطع و یا اختلال در خواب می شود. نوجوانانی هم که خوب نمی خوابند، تحریک پذیر می شوند.

4. اضطراب را افزایش می دهد:

تکیه بر پیام کوتاه به عنوان یک روش اصلی ارتباطات می تواند اضطراب را در نوجوانان افزایش دهد. پیام کوتاه بلافاصله خوشحال کننده است، اما باعث اضطراب نیز می شود. پاسخ فوری توسط دوست می تواند شادی و سرخوردگی را به همراه آورد. اما در صورت تاخیر در پاسخ یا عدم پاسخ، همین لذت به ناامیدی تبدیل می شود.

5. افزایش خطر ابتلا به سرطان:

تحقیقات نشان می دهد که وقتی ما تلفن را برای مدت طولانی تر نگه داریم، اشعه الکترومغناطیسی که توسط تلفن های همراه ساطع می شود و در بافت ها جذب می شود. سیستم های عصبی نوجوانان هنوز در حال توسعه هستند و خطر بیشتری برای ابتلا به سرطان مغز از طریق تلفن های همراه نسبت به بزرگسالان دارند.

6. قلدری سایبری:

براساس نظرسنجی انجام شده توسط Fight Crime Invest in Kids ، تقریباً یک سوم نوجوانان قربانی زورگویی سایبری هستند. و تقریبا نیمی از قربانیان هویت عاملان را نمی دانند.

راه هایی برا کاهش تاثیرات منفی تلفن همراه برای نوجوانان:

حداقل به زودی تلفنهای همراه به جایی نمی روند. بنابراین باید نوجوانان خود را در مورد ایمنی تلفن همراه آموزش دهید و از آن با مسئولیت پذیری استفاده کنید. آنها همچنین برای استفاده از تلفن همراه باید در مورد مرزهایی توافق کرده باشند. در اینجا چند روش برای جلوگیری از تأثیرات منفی تلفن های همراه بر نوجوانان آمده است:

  • با نوجوان خود مذاکره کنید که میزان و زمان قابل قبول و صرف شده در تلفن های همراه چه مقدار باشد.
  • به او بگویید که انگیزه پاسخ دادن به متن را مهار کند.
  • خاموش کردن تلفن همراه هنگام رانندگی بهترین گزینه است.
  • خاموش کردن تلفن همراه قبل از خوابیدن به حفظ برنامه منظم خواب کمک می کند.
  • به نوجوان خود بیاموزید که مکالمات کوتاه تا متوسط ​​با تلفن همراه می تواند احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد. بیش از 20 دقیقه در روز مکالمه نکنید.
  • برنامه ماهانه ای را انتخاب کنید که ساختاری برای چند دقیقه تماس و پیام متنی در دسترس شما باشد. اگر قبض را پرداخت می کنید، می توانید به سوابق تلفن همراه نیز دسترسی داشته باشید، این امر به شما کمک می کند تا چند مرتبه نوجوانتان تماس بگیرد و پیام بفرستد و به چه شماره ای برسد.

برای نتیجه گیری، این که بخشی از دنیای رو به رشد فناوری باشد بسیار عالی است و همه باید از مزایای آن از جمله نوجوانان، اما در حد اعتدال بهره مند شوند تا از تاثیر موبایل بر نوجوانان کاسته شود.

شما چگونه نحوه استفاده از تلفن همراه در نوجوان خود را کنترل می کنید؟ با ما به اشتراک بگذارید. گروه مشاوره نیک همراه با مشاوره های حضوری، آنلاین و تلفنی نقش مهمی در کاهش مشکلات نوجوانان و کنترل رفتار آنها بر عهده داشته است.

021-28424894

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرپرست نویسندگان
دکتر مریم عبداللهی- مشاوره خانواده و کودک

مریم عبدالهی

ارشد روانشناسی عمومی
مشاوره ازدواج، مشاوره فردی

رزرو یک جلسه مشاوره